Αθήνα, 06-06-2023

Junior Fund... για το μέλλον των παιδιών σας από τη Metlife Alico

Οι γονείς θέλουν να έχουν την ευχέρεια να στηρίξουν τις σπουδές και τα πρώτα επαγγελματικά βήματα των παιδιών τους, όταν έλθει η στιγμή που θα πρέπει να σταθούν αρωγοί στις προσπάθειές τους. Δυστυχώς η ανασφάλεια της οικονομικής κρίσης έχει πολλαπλασιάσει τους προβληματισμούς πολλών γονιών: Θα έχουμε δουλειά όταν μας χρειαστεί; Θα είμαστε ικανοί να στηρίξουμε τα όνειρά του; Ή, ακόμα, θα ζούμε και θα είμαστε υγιείς για να βοηθήσουμε;

 

Η MetLife Alico, δίνει την ευχέρεια σε κάθε Οικογένεια να δημιουργήσει έναν πραγματικό «κύκλο Προστασίας» γύρω από το Παιδί, αποταμιεύοντας για να σχηματιστεί ένα σημαντικό κεφάλαιο, ώστε στην ενηλικίωσή του να μπορεί να στηρίξει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του να ανταγωνιστεί ισάξια σε μόρφωση και ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

 

Πλεονεκτήματα του προγράμματος Junior Fund:


Σταθερό ασφάλιστρο που εσείς θα επιλέξετε
Σε συνεργασία με τον Ασφαλιστικό Σύμβουλο της MetLife Alico έχετε τη δυνατότητα να καθορίσετε οι ίδιοι το ύψος των ασφαλίστρων που θα καταβάλλετε, αφού κάνετε μια εκτίμηση των οικονομικών δυνατοτήτων σας, καθορίζοντας και το χρόνο που θέλετε να περάσει αυτό το κεφάλαιο στο παιδί σας.
Το ασφάλιστρο αυτό θα παραμείνει σταθερό για όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος, αλλά εάν εσείς το προτιμάτε, το πρόγραμμα μπορεί να εξοφληθεί και με εφάπαξ καταβολή.
Όσο μεγαλύτερη αποφασίσετε να είναι η ετήσια καταβολή σας (ασφάλιστρο) τόσο μεγαλύτερο απόθεμα συσσωρεύεται, έτσι ώστε στη λήξη του συμβολαίου να περάσει στο παιδί ένα σημαντικό κεφάλαιο που θα του επιτρέπει να κινηθεί με άνεση στα πρώτα του ενήλικα βήματα και να υλοποιήσει τα όνειρά του με αισιοδοξία (σπουδές, μεταπτυχιακά, επαγγελματική στέγη, προετοιμασία για το γάμο του κ.λ.π.).

 

Για το παιδί σας; Τίποτα στην τύχη

Με ελάχιστο πρόσθετο κόστος, μέσω της παροχής «Εγγύηση Προστασίας Ασφαλίστρου», η MetLife Alico εγγυάται στο παιδί ότι το πρόγραμμα «Junior Fund» θα εξακολουθεί να ισχύει ακόμα και όταν ο αντισυμβαλλόμενος (πληρωτής), λόγω απώλειας ζωής ή μόνιμης και ολικής ανικανότητας για εργασία για διάστημα τουλάχιστον 6 μηνών χωρίς διακοπή, δεν είναι σε θέση να καταβάλλει τα ασφάλιστρα.

Μια επιπρόσθετη κάλυψη αφορά στην καταβολή στον ασφαλισμένο ποσού ίσου με το 3πλάσιο του βασικού ασφαλισμένου κεφαλαίου σε περίπτωση απώλειας ζωής του αντισυμβαλλόμενου από ατύχημα, εφόσον η ηλικία του κατά την ημερομηνία του ατυχήματος είναι μικρότερη ή ίση των 75 ετών και εφόσον η ηλικία του ασφαλισμένου είναι μικρότερη ή ίση των 25 ετών.


Εγγυημένη Απόδοση στη λήξη
Το Junior Fund είναι ένα σύγχρονο και ευέλικτο ασφαλιστικό-αποταμιευτικό πρόγραμμα που «αναπτύσσεται» μαζί με το παιδί. Έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε από την αρχή το ποσό που εγγυημένα θα λάβετε στη λήξη του προγράμματος. Ετσι, μπορείτε να κάνετε έγκαιρα τον προγραμματισμό σας και να αξιοποιήσετε τα πλεονεκτήματά του, ανοίγοντας νέες προοπτικές για το μέλλον του παιδιού σας.

 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του «Junior Fund» είναι η δυνατότητα να πιστώνεται στο πρόγραμμά σας ένα επιπλέον ποσό, κάθε φορά που η Εταιρία επιτυγχάνει απόδοση υψηλότερη από την εγγυημένη.

 

Σημείωση: Η "Επιλογή Τρόπου Διακανονισμού Ασφαλιστικών Παροχών", όπως περιγράφεται στον αντίστοιχο Όρο του Ασφαλιστηρίου, δεν γίνεται να εφαρμοσθεί αν η μηνιαία δόση που πρέπει να καταβληθεί από την Εταιρία είναι μικρότερη από 600 ευρώ.

 

Επίσης, διευκρινίζεται ότι δεν γίνεται να ερφασμοσθεί η επιλογή "Ασφάλιση χωρίς άλλη καταβολή ασφαλίστρων - Ελευθεροποίηση", σύμφωνα με τον αντίστοιχο Όρο του Ασφαλιστηρίου, εφόσον το Μειωμένο Κεφάλαιο είναι μικρότερο από 5.000 ευρώ.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ