Αθήνα, 06-06-2023

"Παιδικό Εθνικής": Ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Εθνική Τράπεζα με την εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, αναλογίζεται κανείς τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γονείς σήμερα, με δεδομένο ότι επιδιώκουν διαρκώς το καλύτερο για τα παιδιά τους. Παγκόσμια στοιχεία δείχνουν ότι η σημαντικότερη επιβάρυνση για έναν γονιό είναι το κόστος των σπουδών, ειδικότερα σε μία εποχή που η ανώτατη παιδεία είναι απαραίτητη για  τη διασφάλιση μιας θέσης εργασίας.

 

Ο σχετικός προβληματισμός των γονιών για τις σπουδές των παιδιών τους αρχίζει πολύ νωρίς, πολλές φορές πριν ακόμη αυτά ξεκινήσουν να πηγαίνουν στο σχολείο. Παράλληλα, τα ίδια τα παιδιά αρχίζουν από μικρή ηλικία να δείχνουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους είτε στα Μαθηματικά, είτε στις ξένες γλώσσες, είτε σε κάποιο σπορ, είτε στη μουσική, είτε στη ζωγραφική. 

 

Από εκείνη τη στιγμή ο γονιός συνειδητοποιεί ότι εκείνος πρέπει να δώσει στα παιδιά τα απαραίτητα εφόδια για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Έτσι, ξεκινά εξίσου νωρίς και η αναζήτηση σχετικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που μπορούν να αφαιρέσουν αυτό το άγχος από μία μητέρα ή έναν πατέρα, ώστε να ασχοληθούν με τις απαιτήσεις, αλλά και τις μεγάλες χαρές που συνοδεύουν το γονικό τους ρόλο.

 

Η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τις αγωνίες των Ελλήνων γονιών, διαθέτει στους πελάτες της το Πρόγραμμα «ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ» που δημιούργησε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Το  «ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ» είναι ένα Ασφαλιστικό – Αποταμιευτικό Πρόγραμμα Περιοδικών Καταβολών, με την εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής, για τη σταδιακή δημιουργία ενός κεφαλαίου, μέσω τακτικών μηνιαίων καταβολών, που θα μπορεί να υποστηρίξει τη χρηματοδότηση των σπουδών του παιδιού τους, το επαγγελματικό του ξεκίνημα, ή θα του προσφέρει ένα πρόσθετο εισόδημα για να πραγματοποιήσει τα μικρά και μεγάλα σχέδιά του. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να προσφερθεί και σε συγγενικά τους πρόσωπα (εγγόνι, ανήψι), με στόχο την εξασφάλιση ενός κεφαλαίου που θα το στηρίξει στα πρώτα νεανικά του χρόνια (φοιτητής, νέος επαγγελματίας). 

 

Έχοντας στηρίξει τη νέα γενιά της Ελλάδας από το 1841 μέχρι σήμερα, η Εθνική Τράπεζα έχει σχεδιάσει τα καταθετικά παιδικά προγράμματά της αντιλαμβανόμενη πλήρως την επιθυμία των γονιών να διασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών τους.  Ή αντίστοιχα την επιθυμία των παππούδων να φροντίσουν τα εγγόνια τους. 

 

Το «ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΗΣ» διατίθεται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση της Εθνικής Τράπεζας, από πιστοποιημένα στελέχη της. Γνωρίζοντας ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας, ας διασφαλίσουμε από σήμερα ένα καλύτερο αύριο για εκείνα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ