Αθήνα, 15-07-2024

Μελίνα Κανά "Όταν Τραγουδάω..." στα Λιπάσματα

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

 

Η Μελίνα Κανά περπατά με τα χέρια της φορτωμένα από υλικό που έχει δώσει παλμό και κατεύθυνση στο ελληνικό τραγούδι.

Αυτό το καλοκαίρι απλώνει αυτά τα χέρια και διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια, για να τα φέρει δίπλα σε μουσικές-ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα -συνδεδεμένο άρρηκτα με τη φωνή της Μελίνας- μέχρι επιλογές που όρισαν το συγκινησιακό τραγούδι, η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν.

 

Μια παράσταση που εξερευνά τις ανθρώπινες διαθέσεις, από τη διονυσιακή εξωστρέφεια, μέχρι τα πιο βαθιά και προσωπικά, το Όταν Τραγουδάω αποτελεί μία εξερεύνηση συναισθημάτων που έχουμε βιώσει όλοι. Πάντα δυναμική, ευαίσθητη και τρυφερή, η Μελίνα αγγίζει απαλά τους προβληματισμούς μας και μας δείχνει τον δρόμο για αφήσουμε πίσω τον πόνο και την κούραση, έστω και για δύο μόνο ώρες.

 

Μαζί της ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες, ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και φλάουτο, ο Ζαχαρίας Γερασκλής στο μπουζούκι και λαούτο, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα κρουστά και η Αντωνία Τσολάκη στο μπάσο.

 

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Λιπάσματα 2019: Φεστιβάλ στη θάλασσα".

 

Τοποθεσία: Εργοστάσιο Λιπασμάτων Δραπετσώνας

 

 

 

Πηγή: www.artandlife.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ