Αθήνα, 06-06-2023

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (2019)

Δείτε το ολοκαίνουριο trailer του Βασιλιά των Λιονταριών της Disney. «Βρυχάται» στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου 2019.


Από την Disney στην σαβάνα της Αφρικής ο σκηνοθέτης Jon Favreau μας ταξιδεύει στην γη που γεννιέται ένας μελλοντικός βασιλιάς. Ο Σίμπα έχει ως είδωλο του τον πατέρα του, τον Βασιλιά Μουφάσα και παίρνει στα σοβαρά την βασιλική του μοίρα.Όμως, δεν χαίρονται όλοι στο βασίλειο για την άφιξη του μικρού λιονταριού. Ο Σκαρ, ο αδερφός του Μουφάσα-και πρώην διάδοχος του θρόνου- έχει τα δικά του σχέδια. Η μάχη για τον Περήφανο Βράχο είναι σημαδεμένη με προδοσία και μία δραματική εξέλιξη που θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική εξορία του Σίμπα. Με την βοήθεια των δύο περίεργων νέων φίλων του , ο Σίμπα πρέπει να ανακαλύψει τον τρόπο για να μεγαλώσει και να πάρει πίσω αυτό που δικαιωματικά του ανήκει.

 

Το καστ των ηθοποιών αποτελείται από τους αστέρες: Donald Glover (Σίμπα), Beyoncé Knowles-Carter (Νάλα), Chiwetel Ejiofor (Σκαρ),James Earl Jones (Μουφάσα) , Billy Eichner (Τιμόν) και Seth Rogen (Πούμπα).

Πηγή:www.disney.gr

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ