Αθήνα, 09-05-2021

Δράση Ζωγραφικής για παιδιά: «Μια διαδρομή με το ποδήλατό μου!»

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου στις 3 Ιουνίου 2020, διοργανώνει δράση ζωγραφικής με θέμα «Μια διαδρομή με το ποδήλατό μου!».

 

Tα παιδιά όλων των τάξεων του Δημοτικού να συμμετάσχουν αποστέλλοντας τις ζωγραφιές τους, ώστε να φιλοξενηθούν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

 

Στόχος της δράσης είναι να ενθαρρύνει και να προωθήσει τη χρήση του ποδηλάτου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη κουλτούρας ποδηλασίας στην κοινωνία, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων, ώστε να διασφαλίζεται σε καθημερινή βάση, η χρήση του ποδηλάτου ως ένας βιώσιμος τρόπος μετακίνησης για όλους.

 

Οι ζωγραφιές μπορούν να αποστέλλονται έως τις 2 Ιουνίου 2020 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Λεπτομέρειες για τους όρους και τον τρόπο συμμετοχής υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών - πατήστε εδώ.

 

Θα κληρωθούν τρία παιδικά ποδήλατα που προσφέρει η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ε.ΒΙ.Π.Ε.

Τελευταία Νέα

Παιδικό πάρτυ